Lions Ganløse

VelkommenKlubbenAktiviteterDonationerLinks
  Bestyrelse   Medlemmer   Klublokale
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Lidt facts om Lions Ganløse

Lions Ganløse er stiftet d. 27. januar 1973.

Moderklubben er Lions Farum.

Klubber har lige nu 14 medlemmer.

Mødested er Bundsgård, Bundsvej 16, Ganløse, 3660 Stenløse

Der holdes normalt møder 2. og 4. mandag i måneden. Mødetid kl 19:15

Klubbens e-mail: ganloese@lions.dk

De første medlemmer var - lige som de er det nu - et bredt udsnit af borgere fra Ganløse, Slagslunde og Knardrup: smed, gartner, ingeniører, murer, selvstændige, offentligt ansatte m.m.

Igennem årene er nogle flyttet, nogle har meldt sig ud og andre er kommet til, men der har gennem de første mange år været mellem 20 og 25 medlemmer. Desværre har Lions i Vesteuropa og Nordamerika haft tilbagegang i antal medlemmer de seneste år. Til gengæld er medlemstallet kraftigt stigende i Asien.

Som det fremgår ovenfor, er vort medlemstal desværre også faldet. Vi har derfor et stort ønske om, at kunne tiltrække mænd og kvinder i Slagslunde, Knardrup og Ganløse til, sammen med os, at fortsætte det arbejde, der gør det muligt at hjælpe andre.

Lions er ikke en loge eller et broderskab. Alle kan være medlem, både mænd og kvinder.

Der er ingen hemmelige ritualer, ikke noget med religion og ikke noget med politik.

Der er heller ikke nogle økonomiske forpligtelser, bortset fra et kontingent til vor husleje på Bundsgården og en mindre administration. Kontingentet er p.t. kr. 900,- pr halvår.

Overvejer du at deltage i klubbens arbejde som medlem, er du meget velkommen til at kontakte Ole Balle på 40 14 65 40 eller Ole Sejr Olsen på 48 18 46 40.

Klubben er registreret i The International Association of Lions Clubs:

Klub nr.        Distrikt         Lions      DK Klub nr.

4013-20310       106D       GANLOSE          49

sidst opdateret 2015-11-06